Allt är möjligt - Det är ert bröllop!

Allt är möjligt  - Det är ert bröllop!

”Kyrka eller inte kyrka? Gifta sig borgerligt eller kyrkligt? Tema guld eller mer rustikt med inslag av naturen? ”
Det kan vara självklart tidigt i planeringen eller slå en plötsligt senare: ”Det här är faktiskt VÅRT bröllop!”
Tankarna virvlar runt runt flera varv. Vad skulle passa just oss? Vad vill vi lägga krutet på?
I bröllopstidningar kan man få sockersöt inspiration. På bröllopsbloggar hittar man både coola, klassiska och helt galna bröllopsidéer. Det finns massor av inspiration att hämta från båda.
Kanske bäst att ta det lite lugnt. Att inte rusa iväg och börja handla rosa servetter det första man gör och istället fundra på saken ett tag och känna efter! Det här handlar om den dagen i ert liv då man faktiskt FÅR bestämma helt själv hur man vill ha det. Strunta i svärmor och polarna. Eller lyssna på dem. Det viktiga är att det känns rätt i hjärtat.

Glöm inte bort att allt är möjligt. Det kanske kommer som en överraskning men ert bröllop kan faktiskt bli just så som ni vill ha det.

Om ni vill ha ett litet bröllop i skogen i Östergötland så är det här bröllopet en dröm som kan bli verklighet och en inspiration som kan få det att suga till i magen: Sova i trädkojor!?

Platsen heter URNATUR ( www.urnatur.se ) och ligger utanför Ödeshög. Där har Ulrika Krynitz och Håkan Strotz skapat en fantastiskt spännande plats. Här arrangerar de möten av alla möjliga slag. Också bröllop. Och de gör det så bra. Allt var så vackert arrangerat. Trädkojor, stugor och rum – varma med fyr i sina eldstäder. Skogen. Den säger HEJ. Många hundra meter egenbyggda gärdesgårdar, stigar, en sjö och allt annat som finns men inte syns på en plats som är mer som en saga än verklighet. Vigseln nere vid vattnet, hur regnet slutade och solen kom. Helstekt lamm. All annan mat också egenproducerad från gården.

LÖNNBACKAFOTOGRAFERNAS egna filosofi är så lik. NÄRVARO. Natur. Lugn. Enkelhet. Poesi. Och SKOG. NATUR är nästan synonymt med Lönnbacka: Träd och skog och stilla närvaro. Känslor. Som-det-är. Okonstlat.
Och brudparet som bett dem berätta deras historia i bild är en saga för sig i John Bauer miljö.

Hela fotograferingen hittar du här

Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!Allt är möjligt - Det är ert bröllop!

Taggar

Träkoja, Urnatur, Lönnbackafotograferna

Inspirationsdukning av Lina Roos

Här kommer lite inspiration i  form av fantastisk dukning och dekoration som från vår medlem Lina Roos. Jobbet gjordes tillsammans med Petras porslin, som hyr ut vintageporslin till bröllop. Låt er inspireras och titta gärna på fler dekorationsbilder av Lina här

Foto & Styling: www.linaroos.se
Porslin: www.petrasporslin.se
Festlokal:www.agneshill.se
Pompom: www.theoochjag.se
Namnetiketter: http://misspapperista.tictail.com

Inspirationsdukning av Lina RoosInspirationsdukning av Lina RoosInspirationsdukning av Lina Roos

Välkommen till Bröllopsfotografer.com

Kul att ni hittade in till oss! Vi har precis lagt ut sidan och ser verkligen fram emot att dra igång detta projekt på riktigt. Bröllopsfotografer.com har ju i och för sig funnits redan sedan 2009, så helt nytt är det inte men nu har vi rivit allting och börjat om från början med en ny, mycket fräschare och funktionellare sida, en bra sökfunktion och inspirerande artiklar och en blog som visar hur vi tycker riktigt bra bröllopsbilder ska se ut.

Ha det gott nu och mycket nöje med att utforska sidan och bekanta er med alla fantastiska fotografer här.

P.S. Ge oss gärna lite kärlek på Facebook också!