för fotografer

Information till bröllopsfotografer

Sidan »Bröllopsfotografer» är en plattform för mycket duktiga bröllopsfotografer där Skandinaviens mest utomordentliga fotografer visar upp bilder och berättar om sig själv. Framförallt är det en sida där kunderna hittar presentationer av de bästa inom området bröllopsfotografi!

Förutsättningar för medlemskap:

Börja med att jämföra nivån på din webbsida och kvaliteten på dina bilder med våra medlemmars webbsidor och bilder.

Bröllopsfotografi för oss, är två delar hårt arbete och en del kallelse. Den fotografiska kvaliteten på en webbsida berättar dock inte så mycket om en fotografs personlighet och arbetssätt. Vi söker medlemmar som närmar sig sina brudpar med lika mått av tolerans, empati och medmänsklighet. Vi värdesätter också att du är kollegial gentemot andra fotografer. Bara så kan vi med gott samvete rekommendera sidans fotografer.

Därför kräver ett medlemskap hos oss, att du som fotograf blivit personligt inbjuden av en av våra fotografer att delta på sidan. Fotografer som är anslutna till oss kan bjuda in en ny fotograf var tredje år.

Vi ber nya medlemmar att donera en engångssumma av 6000 SEK till Essence Vitae projektet eller barncancerfonden.

Fördelar med ett medlemskap:

Förutom att du tillhör en exklusiv samling av fotografer och har möjligheten att presentera dig själv på vår webbsida, erbjuder vi vårt ”interna fikarum” som ger en en fantastisk möjlighet för våra medlemmar att diskutera runt olika teman som berör bröllopsfotografi. 
Medlemskapet förlängs inte automatiskt, utan varje år prövas standarden på det fotografiska arbetet för respektive medlem.

Medlemskapet kan inte köpas och medger:

* Publicering och länk i Fotograflistan med bild och företagsdetaljer.
* Möjlighet att publicera aktuella jobb i den professionella bloggen –  som är ett attraktiv skyltfönster för dig.
* Direktlänk till din presentation via de växlande stora bannern.
* Gratis tillgång till ett webbaserad professionell verktyg som gör online proofing av designade fotoböcker superenkelt.
* Möjlighet att delta på organiserade träffar och workshops.

Ansökan om medlemskap till »Bröllopsfotografer» sker endast via rekommendation av befintlig medlem!