Om oss

Bröllopsfotografer.com grundades av Volker Ströhlein. Han är fotograf och driver även  online-albumproofing och fotobok.com . Många professionella fotografer erbjuder fotoböcker till sina kunder och har på det sättet kommit i kontakt med Volker under de senaste åren. Hundratals designade fotoböcker och ännu fler fantastiska bröllopsfoton senare, kläcktes idén att visa upp dessa duktiga fotografer på en gemensam webbsida.

Vad är vår målsättning ?

Vi vill att Skandinaviens bästa bröllopsfotografer ska finnas med på Bröllopsfotografer.com. Skicklighet, kreativitet och god service är honnörsord och vi vill att du som kund ska kunna bilda dig en god uppfattning om fotograferna genom deras presentationer här på sidan. Naturligtvis är det även vår förhoppning att sidan ska fungera som en plattform för fotograferna att nå ut till en bredare publik.

Vem vill vi nå ut till?

Vi vill nå Dig som söker, vill jämföra och vet att uppskatta en exklusiv bröllopsfotograf. Standarden är högt satt och innebär maximala anspråk på kvalitet, bildkänsla och kundservice.

Vad är kriterierna för medlemskap?

Vi vill sätta ribban för kvalitetskraven på bröllopsfotografer i Skandinavien med den här webbsidan. Bara de bästa fotograferna får vara med och presentera sina arbetsprover här. Då pratar vi inte om utbildning, utan vi tar i beaktning saker som; motivkänsla, planering av fotograferingsförloppet under själva bröllopet, förmåga att kommunicera med kunden för bästa resultat, efterbearbetning av bilder, tidigare erfarenhet och presentation av färdigt bildmaterial.