Fotograf Jenny Blad

11 brudpar gifte sig samtidigt av Jenny Blad

11-11-11 Vilken galen dag det var för mig Katja Andersson & Mariah McInnes när vi tillsammans tog oss an att fotografera 11 brudpar för Innerstaden Göteborgs räkning. Detta inlägg är bara ett axplock av min del av fotograferingen. Morgonen började för de blivande brudarna på SoulConcept, Salong Victor, Diva och Salong Vallgatan. Vi sprang mellan ställena för att försöka få med allt! Grabbarna hängde på Ströms där dom blev väl omhändertagna av personalen på Ströms. Grabbarna från Peacock var där å bjussade på förfriskningar!

Vigseln hölls i vår vackra Domkyrka! Jag gillar verkligen den kyrkan – maffig å ljus och perfekt för detta tillfälle då det var otroligt mycket människor som ville se vigseln och ville få en plats i kyrkan! Det kryllade av fotografer överallt och tv var där. Det var verkligen en annorlunda och häftig upplevelse! Å massa präster! Har aldrig sett så många på en å samma plats förut!!! 🙂

Efter vigseln fick paren en åktur med ett litet rött tåg ner till Göteborgshjulet! Där blev det marschband och en åktur i hjulet! Det var jättespännande och en stor ära att ha fått uppdraget av Innerstaden som arrangerade vigseln! Tack alla fina brudpar och tack alla på Innerstaden!!

🙂 Kolla gärna in fler bilder på min hemsida JENNY BLAD

11 brudpar gifte sig samtidigt av Jenny Blad 1

Mer om: