2 Brides Photography

Allt är möjligt – Det är ert bröllop!

Allt är möjligt  – Det är ert bröllop!

”Kyrka eller inte kyrka? Gifta sig borgerligt eller kyrkligt? Tema guld eller mer rustikt med inslag av naturen? ”
Det kan vara självklart tidigt i planeringen eller slå en plötsligt senare: ”Det här är faktiskt VÅRT bröllop!”
Tankarna virvlar runt runt flera varv. Vad skulle passa just oss? Vad vill vi lägga krutet på?
I bröllopstidningar kan man få sockersöt inspiration. På bröllopsbloggar hittar man både coola, klassiska och helt galna bröllopsidéer. Det finns massor av inspiration att hämta från båda.
Kanske bäst att ta det lite lugnt. Att inte rusa iväg och börja handla rosa servetter det första man gör och istället fundra på saken ett tag och känna efter! Det här handlar om den dagen i ert liv då man faktiskt FÅR bestämma helt själv hur man vill ha det. Strunta i svärmor och polarna. Eller lyssna på dem. Det viktiga är att det känns rätt i hjärtat.

Glöm inte bort att allt är möjligt. Det kanske kommer som en överraskning men ert bröllop kan faktiskt bli just så som ni vill ha det.

Om ni vill ha ett litet bröllop i skogen i Östergötland så är det här bröllopet en dröm som kan bli verklighet och en inspiration som kan få det att suga till i magen: Sova i trädkojor!?

Platsen heter URNATUR ( www.urnatur.se ) och ligger utanför Ödeshög. Där har Ulrika Krynitz och Håkan Strotz skapat en fantastiskt spännande plats. Här arrangerar de möten av alla möjliga slag. Också bröllop. Och de gör det så bra. Allt var så vackert arrangerat. Trädkojor, stugor och rum – varma med fyr i sina eldstäder. Skogen. Den säger HEJ. Många hundra meter egenbyggda gärdesgårdar, stigar, en sjö och allt annat som finns men inte syns på en plats som är mer som en saga än verklighet. Vigseln nere vid vattnet, hur regnet slutade och solen kom. Helstekt lamm. All annan mat också egenproducerad från gården.

NÄRVARO. Natur. Lugn. Enkelhet. Poesi. Och SKOG. NATUR är nästan synonymt med Lönnbacka: Träd och skog och stilla närvaro. Känslor. Som-det-är. Okonstlat.
Och brudparet som bett dem berätta deras historia i bild är en saga för sig i John Bauer miljö.

01 02 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 18

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)