Alicia Swedenborg

Andrew + Lauren – bröllop Kapstaden, Sydafrika. Bröllopsfotograf Alicia Swedenborg

Efter Andrew och Lauren anlitade mig att flyga hela vägen ner till Kapstaden, Sydafrika för att fotografera deras bröllop gick jag omkring med blåmärken på armarna i flera veckor eftersom jag flera gånger om dagen va tvungen att nypa mig själv för att inte kolla att jag drömde. Tur för mig så va det ingen dröm och för några veckor sedan sprang jag omkring och svettades floder i den sydafrikanska solen medan jag fotade ett hejdundrande bröllop i ett av världens vackraste länder! *glädjedans*

Fler bilder finns på min hemsida www.aliciaswedenborg.com

Andrew + Lauren - bröllop Kapstaden, Sydafrika. Bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 1Andrew + Lauren - bröllop Kapstaden, Sydafrika. Bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 2Andrew + Lauren - bröllop Kapstaden, Sydafrika. Bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 3Andrew + Lauren - bröllop Kapstaden, Sydafrika. Bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 4Andrew + Lauren - bröllop Kapstaden, Sydafrika. Bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 5Andrew + Lauren - bröllop Kapstaden, Sydafrika. Bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 5Andrew + Lauren - bröllop Kapstaden, Sydafrika. Bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 7Andrew + Lauren - bröllop Kapstaden, Sydafrika. Bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 8

Fler bilder finns på min hemsida www.aliciaswedenborg.com

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)

1 kommentarer på “Andrew + Lauren – bröllop Kapstaden, Sydafrika. Bröllopsfotograf Alicia Swedenborg

  • Karin april 12, 2011 - 7:29 f m

    WOW! Så fina bilder och vilken resa!!! 🙂

    Svara