OttossonPhoto

Annie & Mikael • Del I

Igår gifte sig Annie & Mikael i Smålands innersta skogar. Närmare bestämt i Bringetofta kyrka, några mil utanför Nässjö. Detta otroligt härliga par som jag fick träffa och fotografera för första gången 2008. Då bad jag min dotter Therese fråga om någon av hennes kompisar ville ställa upp på ett litet genrep inför bröllopssäsongen. Hon berättade att en kompis som hette Annie och hennes kille Mikael kunde tänka sig ställa upp. Tänk om jag då visst att vi 2 år senare skulle fotografera deras bröllop. Bilderna från Klippan i Göteborg, den 19 april 2008. Om jag inte minns helt fel så berättade hon också att Annie jobbat som modell för Lindex. Så det lät ju rätt ok 🙂 De var fantastiska framför kameran. Trots att vi aldrig träffats förr.

Och igår var det då dags för bröllop. När jag frågade om de hittat något ställe i Nässjö där vi kunde ta porträttbilderna, så svarade de Nässjö stadskyrka. Ok, det var ju lite originellt, eftersom vigseln inte skulle ske där. Men kyrkor är ju fantastiska miljöer att fota i så det var helt ok. Sen var då dags för vigsel i Bringetofta kyrka, med delar från 1100-talet. Efter vigseln bar det av till Malmbäck, där festen hölls. Vi fick så otroligt mycket reklam av Annie & Mikael. Det hängde bilder på väggen i foajén. En fotobok med bilderna från 2008 stod vid gästboken. När alla 200 gästerna satt sig körde de igång ett bildspel med bilderna från pre-shooten på Egg & Milk i Göteborg, som vi tog den 3 mars i år. Och att se en stor bild med bara vår logga köras på väggen i en lokal med 200 personer känns otroligt häftigt. Dessutom hade de gjort ett litet häfte till gästerna, där det kryllade av våra bilder 🙂

Tusen tack Annie & Mikael för att ni gav oss förtroendet och för all reklam ni gjorde för oss.

annie
annie
annie & mikael, bröllopsfotograf ottossonphoto
Gillar du våra bilder och vill se mer? Bli ett fan till oss på Facebook, följ oss på Twitter, YouTube eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Kontakta oss: info@ottossonphoto.com eller på tel 0708-519161.
bloglovin

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)