Arbetsflöde för bröllopsfotografer 2

Arbetsflöde för bröllopsfotografer

Nu kör vi våra populära kurser Arbetsflöde och Företagsekonomi för bröllopsfotografer även i Göteborg och Malmö (mer info här). Fram till senast måndag den 11 maj erbjuder vi dessutom en ”early bird discount”.

Utöver det har vi två specialerbjudanden till alla som går en av våra kurser: Det första är Rapid Album Designer (online design software för album) som bjuder alla kursdeltagare på 25 % rabatt på en årsprenumeration. Det andra är Benny Ottosson som bjuder på specialpris på sin nya e-book om arbetsflöde för bröllopsfotografer.

Själv har jag fått hem ett ex av boken igår och läste den naturligtvis direkt. Mycket bra och matnyttig läsning – även för de som har varit lite längre i branschen. Jag ser boken som ett perfekt komplement till den delen av kursen som jag håller, nämligen just arbetsflöde-delen. Kursen ska bredda basen för ett genomtänkt digitalt arbetsflöde inklusive bröllopsspecifika tips och tricks. Tanken är att skipa onödiga tekniska detaljer och använda ett mer praktiskt tillvägagångssätt.
Bennys bok kräver eventuellt lite mer förkunskap men går sedan in ännu mer detaljerad in i allt som jag inte hinner djupdyka i under min föreläsningsdag. Det är just därför vi har inlett ett samarbete och erbjuder den till specialpris till alla som bokar våra kurser och vill sedan förkovra sig ännu mer i ämnet.

arbetsflode for brollopsfotografer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top