Årets brudpar 2

Årets brudpar

Tidningen Lifestyle wedding anordnar varje år tävlingen Guldhjärtat i samband med Bröllopsmässan på Grand Hotel. En av kategorierna är Årets bröllopspar. Jessica och Jimmy var årets vinnare och deras bröllopsfotograf var Karolina Ehrenpil, en av våra medlemmar!

Parets berättelse om hur de träffades och deras resa tillsammans fram till bröllopsdagen samt fler bilder från deras bröllopsdag kommer ni kunna ta del av när det publiceras i Lifestyle Wedding. Missa inte det!

Bröllopsfotografen Karolina om bröllopet: Brudparet bokade mig ca ett år innan själva bröllopet och redan under vårt planeringsmöte förstod jag att detta skulle vara ett bröllop att se fram emot! Bröllopet var på Rosendals trädgård i Stockholm. Det var en utomhusvigsel i den underbara trädgården med efterföljande middag och fest i ett av växthusen intill. Bröllopet hade restema och bruden Jessica, som arbetar som originalare, hade själv designat allt tryckt material in i minsta detalj efter temat och den färgskala som de valt. Färgkombinationerna gick igenom allt från inbjudningskort och blommor till klädsel och bordsdekorationer. Det var en härlig italiensk känsla över bröllopet, med brudgummens italienska rötter, vinrankorna, vädret och den härliga stämningen! Det var ett bröllop att minnas!

Fler bilder från detta drömbröllop kan ni se på Karolinas sida här: http://www.karolinaehrenpil.se/ett-tradgardsbrollop-pa-rosendals-tradgard/

01 02 03

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top