Att fota i mörkret, by juliana wiklund/morethanwords.se

Att fota i mörkret, by juliana wiklund/morethanwords.se 1Att fotografera i mörkret är en av de största utmaningar för oss bröllopsfotografer. Så klart kan man ta med sina blixtrar och ”blixtra” överallt, dock då är det faran att bilderna blir för platta och att bakgrunden försvinner.

Igår fotade jag detta fina brudpar, som ville gärna ha Fåfängas fina utsikt-by-night på sina bilder. Vi tog med oss alla ljuskällor vi kunde tänka oss använda och kom till platsen en timme innan vi skulle träffa paret för deras parbilder. Efter lite funderingar, kom vi på att vår lilla videolampa var vårt bästa alternativ. Blixten fick stanna kvar i bilen och hela kvällen fotograferades med de befintliga ljuskällor och denna lampa!

Flera bilder hittar ni på: www.morethanwords.seAtt fota i mörkret, by juliana wiklund/morethanwords.se 2Att fota i mörkret, by juliana wiklund/morethanwords.se 3Att fota i mörkret, by juliana wiklund/morethanwords.se 4Att fota i mörkret, by juliana wiklund/morethanwords.se 5Att fota i mörkret, by juliana wiklund/morethanwords.se 6Att fota i mörkret, by juliana wiklund/morethanwords.se 7Att fota i mörkret, by juliana wiklund/morethanwords.se 8Att fota i mörkret, by juliana wiklund/morethanwords.se 9Att fota i mörkret, by juliana wiklund/morethanwords.se 10Att fota i mörkret, by juliana wiklund/morethanwords.se 11

Mer om: