Bollywood meets Sweden = perfect match!

Här kommer lite bröllopsporträtt från förra lördagen när jag plåtade Victoria & Mandeeps bröllopsfest i Sverige! Eftersom de  gifte sig veckan innan på en 3-dagars fest i Kanada(!) så hade jag den stora lyxen att vi hade hela eftermiddagen på oss att  åka (åtminstone halva) Bjärehalvön runt och fotografera bröllopsporträtt 🙂 Superkul att kunna fota i så många olika miljöer! Efter porträtten så var det mingel och bröllopsfest på ”mitt” älskade Norrvikens trädgårdar. Helt underbar fest med ett party som heter duga och en solnedgång som hette ”åååååhhhh”! Bollywood meets Sweden = perfect match! Tack för att jag vara med – ni och er familj är alla helt underbara människor och jag kan nästan inte vänta tills jag hinner visa mer från er fantastiska bröllopsdag!  Have a safe trip home to Thailand! Vill ni se mer av mina bröllopsbilder kan ni besöka min hemsida på annalauridsen.com

Bollywood meets Sweden = perfect match! 1

Bollywood meets Sweden = perfect match! 2Bollywood meets Sweden = perfect match! 3Bollywood meets Sweden = perfect match! 4Bollywood meets Sweden = perfect match! 5Bollywood meets Sweden = perfect match! 6Bollywood meets Sweden = perfect match! 7

© Anna Lauridsen Kullafoto

Scroll to Top