Brigitte Grenfeldt | SecretBox for a bride from Åland

I want to share with you what one of my ”SecretBox” brides wrote today:

Hej Brigitte,
Innan jag tittar på bilderna vill jag passa på och tacka för en jättespännande och rolig dag. Du var precis så härlig, mjuk, inspirerande och professionell som jag föreställt mig. Det var ett sant (och liiiite, eller snarare ganska mycket pirrigt) nöje! Men nervositeten jag kände innan jag kom till fotosessionen försvann fortare än kvickt när du tog tag i kameran. Tack, tack, tack! … och WOW, är det verkligen jag?!? Bilderna är ju jättevackra!! Fastän det är jag på dem…? Du kan ditt jobb!! Nu ska jag titta på bilderna i lugn och ro och så hör jag av mig igen om en liten stund och berättar vilka jag väljer. Ha det så himla gott tills dess.        
Kram, M. Photo: Brigitte Grenfeldt
Tack, tack, tack ännu en gång snälla du. Det var en superrolig upplevelse. Nästan som en minimöhippa för mig själv ;-). En riktig egoboost som fortfarande sitter i. Nu när jag sett bilderna så vet jag att jag inte kunde ha hittat en bättre morgongåva till min älskade blivande man. Ha det gott och sköt om dig tills nästa gång vi hörs.     Kram, M.                    www.brigitte.nu

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)