Anna Roström – Bröllop i april…

Det är alltid lika svårt efter ett bröllop att med ord beskriva det jag upplevt. Kanske låter konstigt men det är en sån härlig känsla att få vara med och leva sig in i brudparets värld för en stund… Den 24 april var inget undantag, jag var pirrig och grät under vigseln som om det vore jag själv som skulle gifta mig, tur att Gun och Gunde klarar av lite fukt 🙂

Och som alltid är det människorna på bröllopet som gör dagen, Anna och Uffe jag vet inte hur jag ska beskriva er dag förutom i bilder, tack för jag fick vara en del av den! Ni strålar och jag kommer alltid komma ihåg er dag!2113457811112131516171921232225

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)

1 kommentarer på “Anna Roström – Bröllop i april…

  • Henkasfoto.blogg.se maj 14, 2009 - 2:15 e m

    Hur fina bilder som helst!! Önskar att det var jag som hade tagit dem 😉

    Svara