Alicia Swedenborg

Bröllopsfotograferin Krägga Herrgård – fotograf Alicia Swedenborg

För några veckor sedan var jag ute på Krägga Herrgård och fotograferade vigseln mellan Paul och Helene. Det var en strålande sommardag och solen sken för glatta livet, underbart om man ligger i hängmattan och lite jobbigare om man vill ta fina porträttbilder. Jag siktade in mig på en vacker hage som låg precis lagom mycket i skugga, problemet var bara att man behövde klättra över en grind för att komma in. Försynt frågade jag Paul, och framförallt Helene om de kanske skulle kunna tänka sig att göra det. Bums fick jag ett ”Jajamensan, såklart”! Whii, hur kan man inte ä.l.s.k.a. sina kunder?!

paulhelene_4paulhelene_3paulhelene_7paulhelene_1paulhelene_2paulhelene_sneakpeakpaulhelene_6paulhelene_5

Alicia Swedenborg Photography

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)