bröllopsfotograf

Bröllopsporträtt på en äng i motljus

 

Jag brukar köra långsamt med bilen sista biten då jag är påväg till brudparet på bröllopsdagens morgon, för att ha möjlighet att kika lite på omgivningarna. Detta trots att vi redan har bestämt var vi ska fota porträtten. Rätt vad det är hittar man en magisk trollskog, där solstrålarna strilar in mellan stammarna, eller ett fält med guldglittrande – precis lagom högt – gräs som man inte sett tidigare.

När Tannaz och Mark gifte sig ute på Lidingö i slutet av Juni 2019 gjorde vi just det; körde långsamt, och ca 500 meter ifrån herrgården hittade vi ett fält med högt gräs och vildvuxna blommor, inringat av träd. Hit bestämde vi att vi skulle ta brudparet direkt efter First Look.

Självklart fotade vi i motljus, och vi bad Tannaz och Mark att busa och mysa med varandra medan vi fotade och filmade dem, ifrån marken och ifrån luften med en drönare.
Jag är verkligen svag för fält-bilder, och jag älskar detta ljus! (Att bruden såg ut som en gudinna, och därmed gjorde vårt jobb väldigt enkelt behöver jag nog inte ens nämna.)

Följ oss gärna på instagram @photema för att se fler vackra bröllopsbilder, från magiska skogar, gyllene solnedgångar och glädjefyllda bröllopsmiddagar, och hör gärna av er om ni ska gifta er till info@photema.com

Vi älskar att fotografera & filma bröllop!

Bröllopsporträtt på en äng i motljus 1 Bröllopsporträtt på en äng i motljus 2 Bröllopsporträtt på en äng i motljus 3
Bröllopsporträtt på en äng i motljus 4 Bröllopsporträtt på en äng i motljus 5 Bröllopsporträtt på en äng i motljus 6
Bröllopsporträtt på en äng i motljus 7 bröllopsfotograf stockholm
Bröllopsporträtt på en äng i motljus 8 Bröllopsporträtt på en äng i motljus 9 Bröllopsporträtt på en äng i motljus 10

Bröllopsporträtt på en äng i motljus 11

Bröllopsporträtt på en äng i motljus 12 Bröllopsporträtt på en äng i motljus 13 Bröllopsporträtt på en äng i motljus 14 Bröllopsporträtt på en äng i motljus 15

Hjärtligt välkomna!

Ema, Christian, Marina, Jennifer & Daniel

www.photema.com

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top