Fotograf Katrin Svensson

Brudporträtt i studio, Fotograf Katrin Svensson, Halmstad, Halland

Vad gör man om det regnar, haglar blåser fullständig storm eller alltihop om vart annat på bröllopdagen? Helst tar jag alla bilder ute i alla väder på mina brudpar, men om nu allt detta inträfar eller om man absolut inte vill vara ute av annan anledning så går jag naturligtvis in. Väl inne jobbar jag helst i naturliga miljöer som betyder något för brudparet eller som på något sätt har med bröllopet att göra. Men ibland finns det av olika anledningar inte möjlighet till sådana miljöer och för dem som ser min studio som en bra backplan så vill jag här visa att det faktiskt kan bli hur vackert som helst även i studio mot vit bakgrund.

Brudporträtt i studio, Fotograf Katrin Svensson, Halmstad, Halland 1

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)