OttossonPhoto

Camilla & Andreas • Thorskogs slott den 17 sept

Camilla & Andreas lämnade inget åt slumpen. Alla detaljer var på plats. En roll-up på utsidan av Thorskogs slott med bordsplaceringen t ex 🙂 De hade det lite ovanliga upplägget att vigseln skedde i Norge, strax söder om Oslo, och festen hölls sen på Thorskogs slott. Vi hade en trevlig stund med det lättsamma paret i den vackra parken utanför slottet. Och det blev givetvis lite bilder inne också, i den vackra miljön. Paret har fyra härliga barn som posade glatt 🙂 Tack för förtroendet!
Camilla & AndreasCamilla & AndreasCamilla & AndreasCamilla & AndreasCamilla & Andreas
Bröllopsfotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bröllopsbilder och vill se mer? Bli ett fan till OttossonPhoto på Facebook, följ oss på Twitter och YouTube. Kontakta oss: info@ottossonphoto.com eller på tel 0708-519161.
Camilla & Andreas lämnade inget åt slumpen. Alla detaljer var på plats. En roll-up på utsidan av Thorskogs slott med bordsplaceringen t ex 🙂 De hade det lite ovanliga upplägget att vigseln skedde i Norge, strax söder om Oslo, och festen hölls sen på Thorskogs slott. Vi hade en trevlig stund med det lättsamma paret i den vackra parken utanför slottet. Och det blev givetvis lite bilder inne också, i den vackra miljön. Paret har fyra härliga barn som posade glatt 🙂 Tack för förtroendet!Camilla & AndreasCamilla & AndreasCamilla & AndreasCamilla & AndreasCamilla & AndreasBröllopsfotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bröllopsbilder och vill se mer? Bli ett fan till OttossonPhoto på Facebook, följ oss på Twitter och YouTube. Kontakta oss: info@ottossonphoto.com eller på tel 0708-519161.

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)