En rökig parfotografering

”Jag älskar mina kunder som ger mig deras fulla förtroende och kreativa frihet och bara säger ”Yes!” när man föreslår ”rök-bomber, färgkoordinerade outfits och kanske lite halvt frysa ihjäl under en porträttplåtning. Okej, jag kanske inte puschade det där med att frysa lika mycket som de coola rökbomberna. Eller det faktum att alla våra fingrar blev smurfblå efteråt av rökbomberna. Men när ens kunder ger en kreativ frihet att tänka utanför boxen, då i min lilla låda händer det massa saker utanför boxen.”

Therese Winberg om rökiga parfotograferingar.

P.S. Några bonusbilder finns på Thereses egen blog

01_brollopsfotograf 02_brollopsfotograf 03_brollopsfotograf 04_brollopsfotograf 05_brollopsfotograf 06_brollopsfotograf 07_brollopsfotograf 08_brollopsfotograf 09_brollopsfotograf

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)