Bröllopsfotograf

Beatrice Bolmgren

Bröllopsfotograf från Helsingborg, Hela Sverige

Helsingborg, Hela Sverige

Skåne

På sociala medier

Beatrice Bolmgren

Inga stela poser, inga fejkade leenden. Bara riktiga människor och äkta känslor.  

Det har varit mitt motto sedan jag började arbeta som bröllopsfotograf 2012. Någon av det jag älskar allra mest med bröllop är hur människor från helt olika platser, bakgrunder, vänkretsar och släkter sammanförs på en och samma plats för att fira kärleken. Det är vad bröllop handlar om, och det är också vad jag lägger stor fokus vid under en bröllopsdag. Människorna, möten, stämningen, skratt och tårar. Jag har lärt mig att det är när jag inte poserar eller lägger mig i, men att brudparet samtidigt vet om att jag är där och känner sig trygga med det, som de bästa bilderna tas.

Jag är uppvuxen på Sveriges vackraste plats, Bjärehalvön i Skåne. Ingenstans känner jag mig så hemma som cruisande på landsvägscykel mellan Förslöv och Torekov med utsikt över kullen. Efter några turer till Halmstad och Stockholm har jag nu hittat hem till Skåne igen och bor i Helsingborg, staden som har nära till allt. Här är det nära till både Båstad, Malmö och Kastrup, en perfekt utgångspunkt inte bara i privatlivet men också som bröllopsfotograf. Jag fotograferar mycket bröllop i Skåne och Halland men är självklart öppen för att resa till andra delar av Sverige för att fotografera bröllop.

Vill ni veta mer? Besök min hemsida, där hittar ni både fler bilder och mer info om hur jag arbetar. Jag vet att ni nu säkert undrar varför jag valt en omslagsbild där bruden kör åkgräsklippare. Om vi någon gång ses så lovar jag att jag ska berätta historien, den är riktigt bra!

Jag erbjuder följande tjänster

Bröllopsalbum

Fotografen erbjuder individuellt designade bröllopsalbum i olika storlekar och material.

Heldag

Ett omfattande bröllopsreportage. Fotografen är med hela dagen från tidig morgon till festen slutar för att dokumentera alla stora och små ögenblick.

Parfotografering

Här ingår det även förlovnings-, trash-the dress- och beloved-fotograferingar. Kontakta gärna respektive fotograf för mer information.

Per timme

Fotografen erbjuder olika fotograferingspaket och/eller går att boka per timme för att dokumentera delar av bröllopsdagen.

Stillbild

Utgörs av klassisk stillbildsfotografi.