Bröllopsfotograf

Liam Warton Weddings

Bröllopsfotograf från Stockholm, Sverige, Världen

Liam Warton Weddings

CREATIVE COLOURFUL WEDDING PHOTOGRAPHY!

Jag dricker för mycket kaffe, samlar på analoga kameror och tycker om hemmakvällar där jag lyssnar på vinylskivor eller tittar på klassiska filmer med min flickvän och min katt.

Jag är ursprungligen från Australien, men är baserad i Stockholm och reser runt i världen för att fotografera bröllop. Jag har dokumenterat bröllop i Skandinavien, England, U.S.A. och i Australien.

Jag har alltid fascinerats av konst och den kreativa processen. När jag flyttade från Australien till Sverige för kärleken blev det en omstart. Jag bestämde mig för att helt ägna mig åt mitt skapande och började nu att dedikera mig åt fotokonsten. Med en nyfikenhet och en vilja att skapa unika bilder tog jag mig an livet som fotograf i Sverige. På min fritid fotograferar jag främst analogt och den kreativitet och konstnärlighet som jag använder i detta inkorporeras även i mitt bröllopsfotografi. Jag strävar efter att skapa något tidlöst och filmiskt, samtidigt som det är unikt och konstnärligt.

Jag fotograferar bröllopsdagen på ett dokumentärt sätt och har en kreativ prägel när jag gör detta. Jag ämnar att skapa tidlösa och unika fotografier som du med stolthet kan hänga upp i ditt hem och dela med familj och vänner. Mina bröllopspar uppskattar precis som jag det konstnärliga uttrycket och söker efter ett mer kreativt alternativ till traditionellt bröllopsfotografi.

Stockholm, Sverige, Världen

Stockholm

På sociala medier

Loading...

Jag erbjuder följande tjänster

Analogt foto

Fotografering med klassisk analog film-kamera.

Bröllopsalbum

Fotografen erbjuder individuellt designade bröllopsalbum i olika storlekar och material.

Geografiskt oberoende

Fotografen är bokningsbar över hela skandinavien.

Heldag

Ett omfattande bröllopsreportage. Fotografen är med hela dagen från tidig morgon till festen slutar för att dokumentera alla stora och små ögenblick.

Parfotografering

Här ingår det även förlovnings-, trash-the dress- och beloved-fotograferingar. Kontakta gärna respektive fotograf för mer information.

Per timme

Fotografen erbjuder olika fotograferingspaket och/eller går att boka per timme för att dokumentera delar av bröllopsdagen.

Stillbild

Utgörs av klassisk stillbildsfotografi.

Två fotografer vid önskemål

Jobbar i team av två fotografer och/eller filmfotografer vid önskemål.