Bröllopsfotograf

360You Photography

Bröllopsfotograf från Stockholm, Vallentuna, Täby, Världen

360You Photography

En dag i livet, som alla andra – men ändå inte alls…

Åh så roligt att ni hittade till vårt lilla hörn av bröllopsfotografer.com, och ännu roligare att ni ska gifta er. Så glada vi blir att ni hittat varandra och att ni känner så starkt för er kärlek att ni vill säga Ja till varandra en gång för alla. Högt och tydligt (eller mumlandes – vi har hört bägge varianter)…

Att välja bröllopsfotograf är ungefär lika personligt som bli förälskad. Du ser någon du gillar… Kanske stalkar personen lite grann – kikar på facebook, kollar med vänner och följer på instagram och känner av vem personen bakom skärmen är … Passar ni ihop? Hoppa vidare till vår egna sida så kan vi kanske gå på dejt? Vi jobbar mest som bröllopsfotografer i Stockholm Stadshus, men tar även bröllop på andra platser i Stockholm. Ofta i Vallentuna, Täby och Roslagen där vi känner oss som hemma.

Vi är två bröllopsfotografer som utgår från Stockholm – med känsla för känslor och ögonblick. För oss handlar bröllopsfotografering om att dokumentera en dag av levande och ärliga stunder. Så som det är – där och då. Vi älskar stora skratt, stora hjärtan, stora tårar och en gnutta kaos. Det är vad vi kallar magi, och bröllop är fullt av just det. Det där råa, äkta, stora – det där som vi jagar för att fånga.

Vi ber er inte att posera eller le mot kameran. Vi säger aldrig, titta hit – se på mig.
Istället frågar vi hur det kändes första gången ni höll varandra i handen eller ber er berätta varför ni vill vakna bredvid er bästa vän varje dag i resten av ert liv. Det är ändå det vi tycker är viktigast, inte hur ni råkar se ut när ni tror att ni ler mot kameran.

<3. Linda & Cecilia

Stockholm, Vallentuna, Täby, Världen

Stockholm

På sociala medier

Loading...

Jag erbjuder följande tjänster

Boudoirfotografering

Konstnärliga, smakfulla bilder med en sensuell touch som ofta används som morgongåva.

Bröllopsalbum

Fotografen erbjuder individuellt designade bröllopsalbum i olika storlekar och material.

Geografiskt oberoende

Fotografen är bokningsbar över hela skandinavien.

Heldag

Ett omfattande bröllopsreportage. Fotografen är med hela dagen från tidig morgon till festen slutar för att dokumentera alla stora och små ögenblick.

Parfotografering

Här ingår det även förlovnings-, trash-the dress- och beloved-fotograferingar. Kontakta gärna respektive fotograf för mer information.

Per timme

Fotografen erbjuder olika fotograferingspaket och/eller går att boka per timme för att dokumentera delar av bröllopsdagen.

Stillbild

Utgörs av klassisk stillbildsfotografi.

Två fotografer vid önskemål

Jobbar i team av två fotografer och/eller filmfotografer vid önskemål.