Bröllopsfotograf

Sussie Mellstedt Photography

Bröllopsfotograf från Stockholm, Sverige, Världen

Sussie Mellstedt Photography

 

Med mina bilder försöker jag skapa en berättelse som innefattar orden genuin, drömsk och poetisk. Upplevelsen betyder otroligt mycket, det är den härliga känslan man kommer ihåg när man ser tillbaka på en fantastisk dag.

Jag älskar att skapa band till människor, de banden får mina bröllopspar att känna sig mer avslappnade under fotograferingen och då kan jag fånga den där genuina känslan som jag vill åt. Jag tror också det är viktigt att ha en bröllopsfotograf som man känner att man klickar med. Jag pratar teckenspråk då jag växte upp med döva föräldrar vilket också har gjort mig mer uppmärksam på de små detaljerna.

Jag ler ofta och förhoppnigsvis kan jag veva upp dina mungipor med och jag är super-tajt med min mormor. Hon är 91.

Min äventyrssjäl har drivit mig till att fotografera bröllop världen över såsom; London, New York, Rom och såklart Stockholm, staden som ligger mig varmast om hjärtat. Jag har varit publicerad i ett flertal bröllopsbloggar och vunnit award för mina bröllop.
Det här är anledningar till varför jag skulle vilja stiga in i eran värld och se hur vi tillsammans kan fånga er vackra och unika story. Det ska kännas rätt i hjärtat och om det gör det för er när ni ser mina bilder får ni gärna höra av er till mig. Jag längtar till att få träffa er över en kaffe eller två.

 

 

Stockholm, Sverige, Världen

Stockholm

På sociala medier

Sussie Mellstedt Photography


SussieMellstedt
info@sussiemellstedt.com
http://www.sussiemellstedt.com/

Loading...

Jag erbjuder följande tjänster

Boudoirfotografering

Konstnärliga, smakfulla bilder med en sensuell touch som ofta används som morgongåva.

Bröllopsalbum

Fotografen erbjuder individuellt designade bröllopsalbum i olika storlekar och material.

Geografiskt oberoende

Fotografen är bokningsbar över hela skandinavien.

Heldag

Ett omfattande bröllopsreportage. Fotografen är med hela dagen från tidig morgon till festen slutar för att dokumentera alla stora och små ögenblick.

Parfotografering

Här ingår det även förlovnings-, trash-the dress- och beloved-fotograferingar. Kontakta gärna respektive fotograf för mer information.

Per timme

Fotografen erbjuder olika fotograferingspaket och/eller går att boka per timme för att dokumentera delar av bröllopsdagen.

Stillbild

Utgörs av klassisk stillbildsfotografi.

Två fotografer vid önskemål

Jobbar i team av två fotografer och/eller filmfotografer vid önskemål.