bröllopsfotograf

Glöm inte det viktigaste!

Det gångna året har varit ett år av många prövningar och har medfört att bröllopsdrömmar både kraschat och lagts i dvala. Dessvärre ser det också ut som att 2021 kan innebära en skakig bröllopssäsong med osäkerhet kring vad som går och inte går att planera i bröllopsväg. Men, glöm inte att bröllopsplanering är något fantastiskt, något roligt och underbart, något som faktiskt finns där för att fira det som är det enda som betyder något – er relation och kärleken er emellan! Just den försvinner inte bara för att det kom en pandemi i vägen!

Ja, jag vet, det är lättare sagt än gjort när tålamodet och hoppet går upp och ned som en berg och dalbana och när drömmen vore att ha det där storslagna bröllopet just här och nu. Men, till dess att det faktiskt går, så passa på att drömma dig bort samtidigt som du ser till att krama din käresta lite extra så snart du kan.

Här kommer i alla fall lite bröllopsdrömmar från året 2020, som trots allt innehöll en hel del kärlek att fira det också, om än i mindre format!

/Linda Broström, www.lindisima.se

 

Glöm inte det viktigaste! 1  Glöm inte det viktigaste! 2  Glöm inte det viktigaste! 3

Glöm inte det viktigaste! 4  Glöm inte det viktigaste! 5

Glöm inte det viktigaste! 6  Glöm inte det viktigaste! 7

Glöm inte det viktigaste! 8  Glöm inte det viktigaste! 9

Glöm inte det viktigaste! 10  Glöm inte det viktigaste! 11  Glöm inte det viktigaste! 12

© Linda Broström, 2020. www.lindisima.se www.instagram.com/lindisimaphotography

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top