Alicia Swedenborg

Gustav + Klara – bröllopsfotografering Stadshuset Stockholm, bröllopsfotograf Alicia Swedenborg

Jag vet – jag har inte ens en förlovningsring på fingret men det hindrar inte mig att drömma lite om den stora dagen. Och just ”STORT” tror jag kan blir temat: gigantisk klänning som jag inte kan sitta i, en 300-manna kör som sjunger så kyrktaket lyfter och en tårta större än Eiffel Tornet. 😀 Fast jag måste medge att Gustav och Klara’s lilla intima bröllop på Stadshuset med bara sin närmsta vänner gnistrade av perfektion i mina ögon. Vintageklänning och en busig bukett. Solen och vinden. Kärlek.

Fler bilder från deras bröllop finns på min hemsida: www.aliciaswedenborg.com

Gustav + Klara - bröllopsfotografering Stadshuset Stockholm, bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 1Gustav + Klara - bröllopsfotografering Stadshuset Stockholm, bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 2Gustav + Klara - bröllopsfotografering Stadshuset Stockholm, bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 3Gustav + Klara - bröllopsfotografering Stadshuset Stockholm, bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 4Gustav + Klara - bröllopsfotografering Stadshuset Stockholm, bröllopsfotograf Alicia Swedenborg 5

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)