Fotograf Linda Jönér

Helena och Peter, Blomstermåla Värdshus 1 augusti

Detta var mitt första bröllop efter en månads semester. Jag var lite nervös före, eller snarare jag var lite mer nervös än vanligt före. Det är bra att vara nervös!

Precis på utsatt tid så dök Peter och Helena upp med ett helt följe av marschalkar, tärnor och såklart sina egna små killar. Då vi bytte fotograferingsplats precis för vi möttes ”råkade” vi istället hamna på båtklubbensbrygga, som de hade glömt att låsa. Passade oss utmärkt.

Ett otroligt vackert par, som alla. Jag kommer att fortsätta att fashineras av att alla brudpar jag plåtar är så otroligt vackra. Efter plåtningen försvann följet iväg till Blomstermåla Värdshus där jag är säker på att de fick en helt undebar kväll.

Jag och min trogna assistent åkte hem till stan, cyklade in mot centrum och möttes av hur många U2 fans som helst, men det är en annan historia.

Visst är det ett vackert brudpar.

bloggendel1bloggendel2

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)