OttossonPhoto

Ingrid & Christer • Jakobsö/Hamburgö den 20 aug 2011

Ingrid & Christer har ett hus ute på vackra Jakobsö utanför Hamburgsund i Tanums kommun. Därute startade vi fotograferingen på deras stora dag. Solen sken och det var en underbart fin dag i härlig västkustmiljö. När vi fotograferat porträtten och var på väg ner till båten som skulle ta oss till Hamburgö för vigsel, hade vännerna ordnat en trevlig och högljudd överraskning. De hade skaffat krut till en gammal kanon, som tros komma från någon förlist skepp för flera hundra år sedan. Det blev en j…a smäll 🙂 Och mycket rök. Men ett kul inslag. Vi gjorde också en ”rekonstruktion” av Ingrids mormors bröllopsbild som togs på samma ö för ca 60 år sedan. Sen var det vigsel i Hamburgö kapell och senare fest i Hamburgsunds Folkets Hus. Tack Ingrid & Christer för förtroendet och en härlig dag.
Ingrid & Christer • Jakobsö/Hamburgö den 20 aug 2011 1Ingrid & Christer • Jakobsö/Hamburgö den 20 aug 2011 2Ingrid & Christer • Jakobsö/Hamburgö den 20 aug 2011 3Ingrid & Christer • Jakobsö/Hamburgö den 20 aug 2011 4
Gillar du våra bilder och vill se mer? Bli ett fan till OttossonPhoto på Facebook, följ oss på Twitter och YouTube. Kontakta oss: info@ottossonphoto.com eller på tel 0708-519161.

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)