Ingvar & Caroline – foto: Alicia Swedenborg

Jag har längtat hela mörka vintern på ett riktigt vinterbröllop – ni vet med solsken och massor med snö! Men det har mest varit mörkt och ruggit i Stockholm i vinter och så oxå på alla hjärtans dag när jag skulle fotografera Ingvar och Carolines bröllop. De skulle dock gifta sig norr om Västerås i Ramnäs, inte så mycket norrut jämfört med Stockholm men C talade om för mig att det ändå var två klimatzoner (eller nått sånt) bort. I ett grått Stockholm baxade in alla mina saker i bilen och började köra inåt landet, sakta började det komma iskristaller i träden och snart lite vitt på marken. Innan jag visste ordet av hängde träden av tyngden från snö och solen sken på klarblå himmel! När jag sedan kom fram till Schenströmska Herrgården och fick träffa C & I trippade jag på små moln – C var vacker som en isprinsessa med en cape och en liten duffel och I var så snygg i sin röda kavaj! Snö, sol, en underbar herrgård att fota vid/i och ett dödsnyggt brudpar! Min lyckodag! Vigseln hölls i Ramnäs kyrka där kören var med och sjöng så vackert att man fick gåshud, och efteråt hade de facklor som lyste upp när de kom ut på kyrktrappen. Så enkelt, så stämningsfullt. Ni som känner Ingvar och Caroline vet ni att de är de härligaste människor som man kan tänka sig! Så snälla och ödmjuka, och så galet söta tillsammans! Hoppas ni två har en underbar smekmånad (ja, de ska vara bort en hel månad – jag är avis)! Kramar till er båda!

aliciaswedenborg

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)