Karin Froom

Inspiration

Jag gifte mig för snart tre år sedan. En augustidag 2007 stod jag och min fästman tillsammans med våra underbara vänner och familjer på klipporna i Grötvik, Halmstad. Han sjöng, gästerna grät, jag hade mungiporna uppe vid öronen. Drogad av lycka, tror jag man skulle kunna kalla det.

Tiden innan (ok, åren är nog mer korrekt term) ägnades åt planering, inköp (bröllop var extremt bra förevändning till det mesta. Tre kilo Jelly Belly Beans från USA, check) och inspirationsletande till förbannelse. Jag plöjde engelska och amerikanska bröllopstidningar som en besatt och eftersom jag aldrig slänger tidningar har jag nu nog för att värma ett mindre land. Har jag sagt att jag älskar tidningar?

Då var inte bröllopsbloggandet så jättestort (den enda jag hade koll på var weddingbee.com), men nu finns det massor att välja bland. Så för er där ute som har förmånen att få planera erat eget bröllop just i detta nu, här följer några länkar till sidor fullspäckade av inspiration.

Green Wedding Shoes
Style My Pretty
Polka Dot Bride
Rock ’n Roll Bride
Ruffled
Once Wed

Förresten, finns det någon där ute som ska ha ett riktigt vintagebröllop vill jag gärna vara er bröllopsfotograf. Ni får en hög med bröllopstidningar stor nog att värma ett mindre land på köpet.

fotograf karin froom

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)