Juliana Wiklund: Helen of Troy gifter sig i Grekland

Juliana Wiklund: Helen of Troy gifter sig i Grekland 1

När Lisa och Kosta frågade mig om jag kunde fotografera deras bröllop i Grekland, jag var i himmelen!

Ett intimt bröllop, där gästerna flög till Gerolimenas från Sverige, Tyskland, England, Syd Afrika och Danmark. Mycket kärlek, oerhört vackra detaljer som blandade perfekt den svenska och den grekiska kulturer.

Såna bröllop är perfekta för fotojornalister som vi. Förutom vackra parbilder, vill vi också dokumentera allt som händer under en bröllopsdag utan att synas. Vi vill berätta er saga och visa era vänner som inte kunde närvara hur området såg ut, alla lukter och smaker av det landet ni valt att gifta er i. Vi vill göra det som är svårast: att fotografera allt som händer utan att lägga oss i hur eller var de ska hända. Att fånga vackra ögonblick som händer av sig själva. Inte lätt, men när man lyckas, då får man otroligt fina bilder som reflekterar dagens anda.

Planerar du ett internationellt bröllop i Sverige eller utomlands, har vi tio år erfarenhet av olika internationella bröllop i Sverige och runt världen och bokar gärna ett möte med er för att höra allt om er planering!

Vill ni läsa mer om hur den helgen i Grekland gick till:

http://destinationweddingphotography.se/category/united-colors-of-the-world/sweden-greece/

Juliana Wiklund: Helen of Troy gifter sig i Grekland 2Juliana Wiklund: Helen of Troy gifter sig i Grekland 3Juliana Wiklund: Helen of Troy gifter sig i Grekland 4Juliana Wiklund: Helen of Troy gifter sig i Grekland 5Juliana Wiklund: Helen of Troy gifter sig i Grekland 6Juliana Wiklund: Helen of Troy gifter sig i Grekland 7Juliana Wiklund: Helen of Troy gifter sig i Grekland 8

Mer om: