Juliana Wiklund/morethanwords: Happy Valentine’s day!

Juliana Wiklund/morethanwords: Happy Valentine's day! 1Jag har precis fotograferat det mest underbara vinter-bröllop idag och eftersom det är Alla Hjärtans Dag imorgon, får ni se på bilderna redan idag!

Jag brukar sitta kvar vid datorn precis efter ett bröllop och bara gå igenom alla fina bilder från dagen, medan jag fixar alla möjliga backup.

Jag tycker att det är väldigt roligt för paret att kunna se några av sina bilder när de vaknar på söndag, så de sena timmar på lördag kväll räknar som en fortsättning av bröllopsfotograferingen för mig.

Och idag ni får också se en av mina favorit kyrkor för vinter-bröllop i Stockholm. Många underbara ställe att fotograferas i,  båda utom och inomhus!

För många flera bilder, besök gärna bloggen:  www.morethanwords.se/blog

Juliana Wiklund/morethanwords: Happy Valentine's day! 2Juliana Wiklund/morethanwords: Happy Valentine's day! 3Juliana Wiklund/morethanwords: Happy Valentine's day! 4Juliana Wiklund/morethanwords: Happy Valentine's day! 5

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)