Fotograf Jenny Blad

Katarina & Johna i Bergums kyrka och Nääs av Jenny Blad

 

_mg_3478r

Jaaa – vad kan man säga??? Jag är så himla glad att Katarina och Johan ville ha mig på sitt bröllop. Titta bara – hur häftigt är det inte med alla detaljer dom hade. Dessa bilder är tagna i ett rum som paret hade satt upp som en fotostudio. Därinne hade dom kittat upp med Hattar och fjädrar och pärlhalsband och andra detaljer som gästerna kunde ha på sig på foton under kvällen. Jag kan tänka mig att dom hade mycket kul med det!

_mg_2931r

Som utlovat kommer här då bilderna från festlokalen – visst är det enormt snyggt???

_mg_3052r-collage-johan

Alla detaljer andades av Charelston tidens era. Jag tycker speciellt mycket om de coola svart/vita dojjorna.

_mg_3333r

Det fina smycket i Katarinas hår hade hennes mamma burit på hennes bröllop.

_mg_3146r

_mg_3127r

_mg_3285r

Dansen är en stor del av Katarina och Johans liv – det lyser även igenom i bilderna tycker jag!

_mg_3268r

_mg_3382r

Katarina & Johan undrade nog va ja syssla med när jag bad dom att ställa sig framför en konstig stenvägg som stod helt alena utan tillhörande hus men dom litade på mig och jag tycker att det blev jättetufft!

_mg_3415r

Åååååhhhh vad jag älskar rosa!!!

_mg_3641r

Det var en jättekänslosam vigsel och både paret och jag grät! Proffsigt av mig va??? Fotografen lipar på vigseln – ja ja – så kan det gå. Tur man har autofocus – svårt att se genom tårarna.

_mg_3679r

_mg_3758r

_mg_9525r

_mg_3928r

_mg_9568r

_mg_9688r

img_4090r

img_4127redigerad1

Det här är möjligtvis mitt längsta inlägg någonsin i bloggen – såååå inrpirerad var jag. Jag är helt säker på att Katarina & Johan hade en helt underbar kväll på Nääs Vänhem!

Grattis!!!

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)