OttossonPhoto

Leona & Ronnie

När Leona & Ronnie berättade att de skulle ha sagotema blev vi extra glada. Det är alltid kul att försöka förverkliga brudparets idéer. De skickade oss lite exempelbilder. Det var mörka skogsbilder och många med rök. Så vi fick idén från kollegan John Hagby att köpa rökpatroner hos sotaren. Så i lördags var det dags, i Lugnås utanför Mariestad. Leona & Ronnie bor fantastiskt fint ute i skogen. Flera av bilderna här nedan är tagna i deras trädgård. Andreas hade med en softbox till våra speedlights, så det blev mjukt fint ljus. Så vi satte parets vänner i arbete som pyrotekniker 🙂 Det var inte helt lätt att få röken att uppföra sig som vi ville. Men några fina bilder tycker vi att vi fick till.

Sen var det dags för vigsel i Lugnås kyrka. Och festen hölls på Logården. Leona & Ronnie är ett underbart par. Lugna och trevliga. Inte ens en stor smutsfläck på klänningen, från de vådliga skogsäventyren innan vigseln, stressade bruden. Hem och tvätta bort fläcken, fler bilder i trädgården och sen iväg till kyrkan.

Tack för förtroendet och en underbar dag tillsammans med er och era trevliga vänner och släktingar.
Leona&RonnieLeona&RonnieLeona&RonnieLeona&RonnieLeona&RonnieLeona&RonnieLeona&Ronnie
Bröllopsfotograf OttossonPhoto. Gillar du våra bröllopsbilder och vill se mer? Bli ett fan till OttossonPhoto på Facebook, följ oss på Twitter och YouTube. Kontakta oss: info@ottossonphoto.com eller på tel 0708-519161.

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)