Lina Roos – Anna och Otto

Ja jag vet, det går inte snabbt här med mina blogginlägg och uppdateringar med bilder på hemsidan. Lovar att bättra mig inför 2010. Kanske får bli ett nyårslöfte.

Den 22 Augusti var det dags att förflytta sig till Åhus för att föreviga Anna och Ottos finaste dag. Detta snygga brudpar var inte bara otroligt härliga och trevliga utan dessutom extremt lättfotograferade. Jag var dessutom extremt imponerad av Annas 12 cm höga klackar som hon inte verkade ha ett dugg problem att gå i trots förflyttningar på kullersten. Skall man vara fin får man lida…
För mig var även denna fotografering lite speciell då jag faktiskt inte varit och fotograferat på Åhus gågator och beskådat ett bröllop i Åhus kyrka sedan jag själv gifte mig för fyra år sedan. Bara det fick mig att fälla en lyckotår extra.
Ett litet urval av mina personliga favoriter finner ni i Anna och Ottos bröllopsgalleri, klicka här: BröllopBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina Roos

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)