Lina Roos – Bröllopsfavoriter 2010

2010 har varit ett fantastiskt år med underbara brudpar och andra kunder. Som bröllopsfotograf har jag förutom besökt många vackra platser fått hoppa in som reservfotograf (när Lisa satt fast på en flygplats p.g.a. askmoln), fotat under sämre väderförhållanden, fotat i +30-gradig värme, blivit utskälld av en präst (och nej det var inte mitt fel…), skrattat, gråtit till vackra sånger, frusit, jagat får och mycket mycket mer.
Jag har nu lyckats sammanställt ett visningsgalleri av mina favoritbilder på 2010 års brudpar, åter igen lika svårt! Några bilder har ni redan sett under nyhetssidan och några är helt nya. Jag hoppas det smakar…

Klicka här: Bröllopsfavoriter 2010

Bröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina Roos

God Jul och Gott Nytt År!

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)