Lina Roos – Jenny och Jakob

När Danmark möter Sverige, då slår det gnistor!
Första gången jag träffade Jenny och Jakob klickade vi direkt och jag var övertygad om att deras bilder skulle bli bra. De gav mig inga som helst direktiv utan sa bara ”Vi litar helt på dig för vi älskar allt du har gjort hitintills”. Med dessa ord kände jag en aning större press men det var också extremt skönt att höra.
Den 25 Juli var det dags för brudparet att skrida mot altaret i Öved.
Fotograferingen gick enligt mina föraningar och Jenny och Jakob var helt fantastiska. Dessutom väldigt snygga!
Tack Jenny och Jakob för att jag fick äran att föreviga er finaste dag. Ett extra litet tack till er snälla vän som bar på mina saker.
Nedan finner ni ett litet urval av mina personliga favoriter från denna dag.
Ett litet urval av mina personliga favoriter finner ni i Jenny och Jakobs bröllopsgalleri, klicka här: BröllopBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina Roos

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)