Lina Roos – Julia och Nuri

Julia (eller skall vi säga mamma Mu?) och Nuri bokade mig ungefär ett år innan deras bröllopsdag och i lördags gick det äntligen av stapeln. Magnifika höstträd visade upp sina finaste blad (gissar att dom är borta nu efter stormen Simone) och jag kom hem med alldeles för många fina bilder. Kameran fick fullkomligt fnatt, dessutom vill jag ge Julia enorm eloge för alla fina detaljer i festlokalen, äppellådor, gammal stege med happy lights och fina festprogram. Några detaljer ser ni nedan. Pusspuss gullisar och njut nu i solen ordentligt så skall jag gå och tända en brasa här i kylan (inte alls avundsjuk…).

För fler bilder, kika in på min hemsida: Lina Roos fotograf

vintage bröllop lina roosvintage bröllop lina roosvintage bröllop lina roosvintage bröllop lina roosvintage bröllop lina roos

Mer om: