Lina Roos – sneak peek Malin och Ola

Jag har lovat mig själv att blir duktigare på att uppdatera här på nyhetssidan. Tanken är att visa er några smakprov bilder redan samma vecka efter bröllopsfotograferingen har ägt rum (för det brudpar som godkänt att synas på hemsidan såklart).

I det allra första mailet jag fick av Malin och Ola stod det bland annat ”Dina bilder är verkligen helt fantastiska och man vill bara titta vidare på bilden i sig för att den är så intressant. Imponerande!”. Med dessa fina ord och en smula positiv nervositet begav jag mig den 24 April till Lund för att föreviga deras finaste dag. Trots massa sol och avsaknaden av blommande växter fick jag med mig hem ett gäng riktigt mumsiga bilder. Nedan visas några godbitar.
Malin och Ola: Jag hoppas att ni får samma känsla av era egna bilder.
Ett extra litet tack till Mattias alias bestman som assisterade mig.
Bröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina Roos

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)