Lina Roos – sneak peek Malou och Richard

Den 14 Augusti begav jag mig till Ellinge Slott för att föreviga Malou och Richards finaste dag. Två stycken romantiska turturduvor må jag säga. Richards tårar forsade så fort han fick syn på sin Malou och han kunde inte slita blicken från henne. Så lite att jag hela tiden fick påminna honom att titta in i kameran då och då. Vi skojade över att jag i förtid borde införskaffa ett foto på brudens ansikte och klistra på mitt under fotograferingen. Då kanske uppmärksamheten skulle gå åt mitt håll också. Nåja Richard, jag skall spåna vidare på denna idé (ha ha ha). Vi råkade ut för en hel del regn under fotograferingen så det blev några inomhus bilder också vilket inte gjorde något i den vackra slottsmiljön. Slott är ändå pricken över i:et.
Nedan finner ni några personliga favoriter.
Bröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina Roos

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)

2 kommentarer på “Lina Roos – sneak peek Malou och Richard