Lina Roos – sneak peek Anna och Mikael

Det har varit en intensiv vecka för lilla fotografen. Lördagen den 4 september begav jag mig till Tomarps Gårdshotell för att fotografera Anna och Mikaels finaste dag. Halva Göteborg hade slagit sig ner just där och det lilla gårdshotellet kryllade av bröllopsgäster kors och tvärs. Över gården vilade ett lugn vilket gjorde att man njöt till fullo av att bara gå omkring. Anna och Mikael mös, gosade och var helt fantastiska. Det roligaste var Mikaels galna miner som gjorde att både jag och Anna nästan grät av skratt.
Jag hoppas ni har det fantastisk bröllopsresa i Italien och njuter som bara den. Stor kram till er!
Bröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina Roos
Mellan söndag och tisdag åkte jag upp till Stockholm för att träffa “kollegor”. Det blev en hel del skratt, tips, idéer och god mat! Skall se om jag kan få ihop ett litet bildkollage att visa er.
Nu är det nedräkning till min bästa väns bröllop på lördag. Tjohoo!

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)