Lina Roos – sneak peek Therése och Linus

Att bli tillfrågad att fotografera en annan fotografs bröllopsbilder är något ut över det extra. Det ger självförtroendet en extra boost och man blir så otroligt glad och stolt över att någon som jobbar och kan bilder och foto gillar ens egna bilder.
Den 24 Juli begav jag mig till Gislöv strandmark för att föreviga fotografen Therése och hennes Linus finaste dag. Vi fick ett perfekt fotoväder och turturduvorna var enormt vackra. Jag tror att jag upprepade några gånger för Therése att hon borde stå lika mycket framför kameran som bakom.
Återigen fick jag alldeles för många fina bilder med mig hem. Tack fina ni för en härlig dag tillsammans!
Nedan visas några personliga favoriter från porträtten.
Bröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina RoosBröllopsfotograf Skåne Lina Roos

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)