Lina Roos – sneak peek Emilie och John

Den 5 Juni begav jag mig till Harlösa för att fotografera Emilie och John’s bröllopsporträtt. Vi besökte några olika platser för att få fina vyer av vårt vackra landskap. Vid Vombsjön fick vi en del publik, så kan det bli när det är mitt i badsäsongen. Ett långt tåg med motorcyklar passade på att lyckönska och tutade för full hals.
Det märktes att Emilie och John trivdes riktigt bra framför kameran och jag fick alldeles för många bra bilder med mig hem… ;=)
Men oooo vad roligt det var!
Nedan finner ni några favoriter.
Bröllopsfotograf Lina Roos Skåne Bröllopsfotograf Lina Roos Skåne Bröllopsfotograf Lina Roos Skåne Bröllopsfotograf Lina Roos Skåne Bröllopsfotograf Lina Roos Skåne Bröllopsfotograf Lina Roos Skåne Bröllopsfotograf Lina Roos Skåne

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)