Lina Roos – Vintage/personliga/unika brudpar sökes!

Vintage/personliga/unika brudpar sökes!
Som bröllopsfotograf i snart 5 år behöver jag ibland en smula ny inspiration och gnista för mitt kreativa lilla sinne, liksom som att ladda batteriet, därför pysslar jag med egna projekt då och då. Så slog det mig som en blixt från klarblå himmel, varför inte söka vintage/detaljerade/DIY bröllop inför säsong 2014 = total lycka? Jag tänker mig trädgård/lada/växthus/picknick/ängsbröllop i tema vintage. Detaljerna ser ni som viktiga så som som tex loppisporslin, bar utav lastpallar, skyltar, sockerdricka med fina sugrör, pompoms, vimplar, spetsband, höbalar, skirt, romantiskt, personligt, you name it. Bröllopskläderna får gärna gå i vintage tema och detaljer så som gammaldags frisyr/ hårsmycke gillas extra mycket. Ni kanske har tänkt er allt detta, eller något utav det?
Är ni brudparet jag söker!? Maila då mig omedelbums på lina@linaroos.se med era tankar, visioner, inspirationsbilder, blahablaha så berättar jag mer om mina tankar, funderingar och blahablaha.
Hjälp mig gärna att sprida detta inlägget genom att dela på facebook, bloggar, mun-mot-mun.
Puss, www.linaroos.se
vintagewedding

Mer om: