Lindísima/Linda Broström Cabrera – Ny blogg och hemsida!

Lindísima/Linda Broström Cabrera - Ny blogg och hemsida! 1

Efter att ha haft en hemsida och en separat blogg med ganska små bilder har jag nu äntligen uppdaterat och lagt ihop dessa båda på www.lindisima.se! Självklart har jag fyllt på med bilder i portfoliogallerierna och under året kommer även bloggen att få en massa nya inlägg med bilder och berättelser från bröllopfotograferingar, boudoirfotograferingar och en massa annat! Titta in på min nya sida och hämta bröllopsinspiration!

Och ja, det är jag på bilden på skärmdumpen här ovan! Jag brukar inte hamna framför kameran så ofta men i detta fall fick jag passa på när duktiga fotografkollegan Helén Karlsson (LeneK) stod bakom kameran!

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)

1 kommentarer på “Lindísima/Linda Broström Cabrera – Ny blogg och hemsida!

  • Volker april 10, 2010 - 9:17 e m

    Supersnygg och framförallt annorlunda webbsida Linda!
    Fantastisk hur du fick till det att reducera all information till de väsentliga och ha bara 4 menypunkter… är stum av beundran!

    //Volker

    Svara