Lindísima/Linda Broström – Gotlandsbröllop med stil!

Jag hade aldrig varit på Gotland trots att jag funderat i många år på att åka dit och därför blev jag överlycklig när mitt fantastiska jobb tog mig dit! I slutet av april var det nämligen dags för Johannas och Mårtens fantastiska bröllopshelg och deras bröllopsdag, från morgon till sent på natten, finns dokumenterad på min hemsida. Bilderna hittar du i bröllopsportfolion, direktlänken finns här!

Vigsel: St Maria domkyrka
Förberedelser, middag och fest: Visby stadshotell (Choice)

Lindísima/Linda Broström - Gotlandsbröllop med stil! 1Lindísima/Linda Broström - Gotlandsbröllop med stil! 2Lindísima/Linda Broström - Gotlandsbröllop med stil! 3Lindísima/Linda Broström - Gotlandsbröllop med stil! 4Lindísima/Linda Broström - Gotlandsbröllop med stil! 5Lindísima/Linda Broström - Gotlandsbröllop med stil! 6

Mer om: