Lindísima/Linda Broström – Välj rätt bröllopsfotograf för ert bröllop!

När du letar efter den perfekta bröllopsfotografen för ditt bröllop, se till att du verkligen älskar, älskar, älskar fotografens stil eftersom det är ganska enkelt – du får vad du ser! Under mina första år som bröllopsfotograf försökte jag ibland att anpassa mitt arbete till vad jag trodde en potentiell kund ville ha men åren har lärt mig att det inte är rättvist varken mot mina kunder eller mig. Det finns massor av otroligt duktiga bröllopsfotografer där ute som är lika skickliga men väldigt annorlunda från varandra. Det är inte en fråga om “bättre”, “rätt” eller “fel” och tricket är att hitta en fotograf som fångar ditt bröllop precis som du vill att det ska bli ihågkommet.

bröllopsfotograf stockholm sverige linda broström

Efter att ha fotograferat hundratals bröllop vet jag vad jag älskar och hur jag vill att min stil ska beskrivas. Jag vill att mitt arbete ska vara klassiskt, tidlöst och stilrent, att det visar sanna känslor på ett vackert sätt och jag vill att bilderna ska stå ut med oklanderlig professionalitet vad gäller fotografiska tekniker och skärpa, jag använder inga köpta mallar för min efterbehandling vilket gör att mina bilder inte ser ut som någon annans, jag är inte förtjust i “trendiga” fotofilter för att jag vill att mina bilder ska hålla i 20-30 år, jag använder inte egen rekvisita bara för att skapa stylade bilder utan vill fånga dagen och stunden som som den är med all sin naturliga skönhet och med de detaljer som DU har valt i fokus. Brudparet är huvudpersonerna i bildberättelsen om deras bröllopsdag och min uppgift är i grunden att framhäva vad som är värt att komma ihåg med kärlek!

Så, om ni håller med mig och just nu planerar ert eget bröllop, låt mig veta mer om era bröllopsplaner och välj mig som er bröllopsfotograf. Jag kommer aldrig att kompromissa med min professionella stil och höga servicenivå. Jag kan resa världen runt för att ge dig dina drömmars bröllopsbilder, klassiska med en modern touch av lyx och som gör att du kommer ihåg din bröllopsdag med ett leende så länge du lever. Min tidigare mening är lite kliché, jag vet, men är ändå sann!

Välkommen att höra av dig!

Linda Broström

Mer om: