OttossonPhoto

Linnea & Hermans fotobok

Att göra fotoböcker och album har blivit en stor del av vår verksamhet. Och det blir bara roligare för varje gång. Det är då bitarna börjar falla på plats och bröllopet blir en helhet, en berättelse. Precis som det är tänkt. Linnea & Herman har vänligen låtit oss visa upp hela deras fotobok, som i själva verket kommer att produceras som ett vackert lyxalbum, med tjocka pärmar i konstskinn och sidor på riktigt fotopapper. De är SÅ vackra och jag är som ett barn på julafton inför ankomsten av albumet 🙂
Vi kör numera en väldigt strikt stil i våra album, mot vad vi gjorde i början. PhotoShop har lite för mycket möjligheter 🙂 Böckerna/albumen ska vara i 50-60 år, kanske längre, och kännas tidlösa. Därför har vi gått ifrån bild på bild, skuggor, sneda bilder, mycket färg mm, som vi hade till att börja med. Nu tycker vi att vi hittat en tidlös, läcker stil. Kommentera gärna era åsikter om layout och bilder.

» Till fotoboken

Linnea & Hermans fotobok 1
Gillar du våra bilder och vill se mer? Bli ett fan till oss på Facebook eller följ oss på Twitter och håll dig uppdaterad.

Mer om:

Lämna en kommentar

(Din mailadress kommer inte att publiceras.)