Alicia Swedenborg

 
 

Alicia Swedenborg

Alicia Swedenborg 1

Bröllopsfotograf med bas i Stockholm & New York

Det är jag som är Alicia, en smålandstös i hjärtat men numera delar jag min tid mellan Stockholm och New York. Den perfekta blandningen mellan ljusa sommarnätter och blinkande neonljus, leverpastejsmackor och hamburgare, gigantiska storstadsbröllop och små intima skärgådsvigslar. Jag har alltid velat vara lång, mörk och snygg men är kort i rocken, löjligt blek och mest söt. Mitt hår är rak när jag vill ha lockar men lockigt när jag vill ha det rak. Jag älskar att skriva listor, med underlistor och att bocka av på mina listor. Orden ”för” och ”sött” går enligt min ordbok inte att kombinera när det kommer till mat, jag låter som en grod när jag får hicka, och jag kan sluka en bok på en dag oavsett hur tjock den är. Jag skrattar alltid för högt, tackar aldrig nej till ett glas Pol Roger eller en kram. Jag älskar kramar – att kramas, att få kramar. Jag kramar nästan alla så va redo!

Jag är en bröllopsfotograf med förkärlek till analog fotografi och brudpar som inte kan sluta pussas! Då jag bor delvis i New York är jag perfekt för er som letar efter en svensk bröllopfotograf på New Yorkfast jag fotograferar även i Sverige och finns tillgänglig för bröllop i hela världen. I min portfolio finns bilder från Italien, Ryssland, Franrike, Sydafrika, Danmark, Finland, Indien, Brasilien, Malta och över hela USA. Mina bilder har bl.a. publicerats i Elle, Vouge, Brides, E!Online, Us Weekly, Destination I Do, Style Me Pretty, Dagens Nyheter, Allt om Bröllop, Bröllopsmagasinet och hela tre gånger har mina ”vanliga” brudar varit på omslaget för Lifestyle Weddings!

Eftersom det ibland känns som jag lever på ett flygplan är det allra enklast att få tag i mig genom attmaila mig och kika in på min hemsida www.aliciaswedenborg.com, och vill ni kolla vart i världen jag fotograferar bröllop denna veckan kan ni följa mig på Instagram, för att maximera er dos av mig ärFacebook bäst och för inspiration Pinterest.

Kontakta fotografen

Tillbaka till kartan