Karolina Ehrenpil Photography

 
 

Karolina Ehrenpil Photography

Karolina Ehrenpil Photography 1Tänk att kunna fånga en speciell känsla, stoppa tiden just där och då och sen när som helst kunna gå tillbaka till den bara genom att se på bilden. Det är magiskt!

Jag älskar att få vara med och dokumentera bröllop, allt från de små detaljerna till de stora momenten av dagen. Det spelar ingen roll om ni gifter er på ett slott eller mitt i skogen. Inte heller om ni har 300 gäster eller om det bara är ni två. Det är inte det som är viktigt.  En bra bild för mig, är en bild som förmedlar en känsla. Jag vill samtidigt som jag tar era bilder ge er en fin upplevelse som ni kan minnas när ni ser bilderna. Det är det jag kallar beloved session. Jag är en certifierad bloved photographer.

Jag älskar när det känns rätt i magen. Jag älskar också hantverk och gammal hederlig analog film och det händer att jag blandar analogt och digitalt när jag fotograferar. Jag går dock inte enbart på känsla när jag fotograferar. Planering är också en viktig del. Jag tycker om ordning och reda och ni kan lita på att jag har kontroll på det som händer under er dag. Jag hjälper er också med planeringen av dagen och ger er gärna tips, det tycker jag bara är roligt!

Mer information och bilder hittar ni på min hemsida. Jag hoppas att vi hörs!

Karolina

Pssst… Jag bor i Stockholm men reser mer än gärna över hela Sverige och ännu mer än gärna till övriga delar av världen!

 

Kontakta fotografen

Tillbaka till kartan