Kongsmark Foto

 
 

Kongsmark Foto

Kongsmark Foto 1Grattis till ert kommande bröllop, jag förstår att ni är spända och ser fram emot att planera alla detaljerna.

Jag är Annette Kongsmark och driver Kongsmark Foto AB, som etablerades i 2008. Min passion är att fotografera bröllop, att dokumentera förberedelserna, första mötet, vigseln, porträttsessionen, allt det spontana, skratten och alla detaljerna som visar hur ni planerade.

Hur vet vi att du är rätt fotograf för oss?
Det är viktigt att ni bokar den fotografen ni har bra kemi med, det kommer synas på bilderna.
”Mina” brudpar träffar jag på ett bokningsmöte vart vi går igenom alla era önskningsar och idéer, vi pratar och lär känna varandra och här vet ni om vi matcher varandra. Ni får ett avtal med hem, vart vi har skrivit ner detaljerna och jag gör sen en tidschema för dagen där jag är med, så ni helt slIpper fokusera på om allt nu kommer med, det är jag som har koll på dessa detaljer – NI SKAL BARA NJUTA AV DAGEN 100%

Vad ingår i dina paket?
Alla bilder, som ingår i mina paket får ni högupplösta. Ni får en APP med 40 favoritter till mobilen som ni kan dela med vänner och släkt. Ni får hjälp till design av båda tackkort och bröllopsalbum. Ett online password skyddad galleri med alla bilder från dagen.
Har ni frågor så är det bara att kontakta mig på annette@kongsmark.se eller ringa på +46 (0)70 592 05 11. För mer inspiration kika gärna förbi min hemsida Kongsmark Foto

Välkommen 

Kontakta fotografen

Tillbaka till kartan