Bröllop i Stadshuset

 
 

Bröllop i Stadshuset

Bröllop i Stadshuset 1För oss handlar bröllopsfotografering om att dokumentera en dag av levande och ärliga stunder. Så som det är – där och då. Vi älskar stora skratt, stora hjärtan, stora tårar och en gnutta kaos. Det är vad vi kallar magi, och bröllop är fullt av just det. Det där råa, äkta, stora – det där som vi jagar för att fånga.

Letar ni efter bröllopsfotograf i Stockholm, specifikt till Stockholm Stadshus? Välkomna hit – så roligt att ni hittade till vårt lilla hörn av bröllopsfotografer.com, och ännu roligare att ni ska gifta er. Så glada vi blir att ni hittat varandra och att ni känner så starkt för er kärlek att ni vill säga Ja till varandra en gång för alla. Högt och tydligt (eller mumlandes – vi har hört bägge varianter)…

Att välja bröllopsfotograf är ungefär lika personligt som bli förälskad. Du ser någon du gillar… Kanske stalkar personen lite grann – kikar på facebook, kollar med vänner och följer på instagram och känner av vem personen bakom skärmen är … Passar vi ihop? Hoppa vidare till vår egna hemsida och lär känna oss närmare. Vi är inte för alla, men kanske för er. Gifter ni er på annan plats än i Stadshuset? Vi hänger gärna med då också!

Vi jobbar dokumentärt och ärligt utan att detaljstyra eller be er att le mot kameran. Vi säger aldrig, titta hit – se på mig.

Istället frågar vi hur det kändes första gången ni höll varandra i handen eller ber er berätta varför ni vill vakna bredvid er bästa vän varje dag i resten av ert liv. Det är ändå det vi tycker är viktigast, inte hur ni råkar se ut när någon säger åt er att le mot kameran.

En dag i livet, som alla andra – men ändå inte alls… Ta hjälp av experterna som gjort det ungefär 300 gånger förut!

♡. Linda & Cizzi

Kontakta fotografen

Tillbaka till kartan